BERBALOIKAN BILA ANAK BERJAYA KE SEKOLAH TAHFIZ MODEL ULUL ALBAB ATAU TAHFIZ + AKADEMIK

 

Inilah saat yang paling gembira kepada ibu bapa apabila anak-anak BERJAYA memasuki Sekolah Menengah berorientasikan ULUL ALBAB atau Tahfiz + Akademik

 

“ANAKKU PROFESIONAL + AL HAFIZ”. 

Inilah IMPIAN Ibu Ayah. 

Kami sangat komited mahu membantu merealisasikan impian ibu bapa tersebut. Anak-anak bakal menjadi seorang ahli profesional yang menghafaz Al Quran.

 

Modul kami ternyata telah membantu ribuan pelajar  BERJAYA memasuki sekolah berorientasikan Tahfiz Model Ulul Albab atau Tahfiz + Akademik di seluruh Malaysia.

 

BACA DAN BUAT KEPUTUSAN UNTUK  KAMI BANTU .

 

Pelajar-pelajar  tahun 6 yang bakal ke Tingkatan 1

Ibu Bapa yang mahu kejayaan anak anak akademik dan Al Quran

Anak-anak yang mahu menyinari masa depan ibu ayah dengan jariah yang berkekalan hingga alam kubur

Kepada sesiapa mahukan anak anak menjadi profesional yang Hafiz Al Quran

Ibu bapa yang prihatin dengan masa depan anak-anak dengan tarbiyyah Agama dan Quran

 Ibu Bapa yang mahu sebahagian keluarganya menghafaz Al Quran.

 

 

 

Satu-satunya program di MALAYSIA yang dijalankan bagi membantu waris yang ingin mempersiapkan anak-anak bakal PROFESIONAL + AL HAFIZ dengan Latihan Latih Tubi, Info Lengkap, Teknik Hafazan Mudah (mengikut format temuduga) serta bimbingan Guru-Guru Terlatih Berpengalaman  untuk BERJAYA ke Tahfiz Model Ulul Albab atau Tahfiz + Akademik di seluruh Malaysia.

 

 Perbincangan dan latih tubi dengan format dan pemarkahan temuduga Ulul Albab (Secara Online)

 

Sepanjang program kami akan memberikan pendedahan kepada peserta tentang teknik temuduga MENGIKUT FORMAT PEMARKAHAN yang dilaksanakan.(Secara Online)

 

Kami Menjalankan AKTIVITI LATIH TUBI secara praktikal  bagi memberi pendedahan suasana temuduga sebenar kepada anak anak.(Secara Online)

 

INI BUKAN TEORI SAHAJA , Latihan latih tubi dijalankan DALAM GROUP YANG KECIL @ COACHING 1-1 agar peserta lebih fokus.

 

Peserta akan dibimbing oleh GURU/FASILITATOR BERPENGALAMAN berlatarbelakangkan hafazan Al Quran

 

 

Juga secara online kami jemput WAKIL ULUL ALBAB atau TAHFIZ AKADEMIK terpilih UNTUK MENYAMPAIKAN TAKLIMAT SENDIRI tentang format dan pemarkahan temuduga kepada waris. (*mengikut pakej)

 

Sepanjang program , para peserta akan dibimbing oleh fasilitator dan modul yang dibangunkan Ybhg. Ustazah Syahrul Haninah (al Hafizah) yang pernah terlibat secara langsung sebagai PENEMUDUGA ULUL ALBAB. Perkongsian rahsia serta format soalan dan teknik bagi mendapatkan markah dalam temuduga yang akan dikongsikan nanti.

 

Pengalaman Ustazah Syahrul yang sudah menghafaz AlQuran seawal usia 13 tahun & memiliki Diploma, Ijazah, Master dalam bidang Al Quran serta mempunyai 10 sanad Qiraat bacaan 30 juzuk Al Quran bersambungan sehingga Rasulullah serta pernah ke peringkat Kebangsaan Majlis Hafazan 30 juzuk, akan BERKONGSI dengan peserta CARA DAN TEKNIK YANG BETUL MENGHAFAZ DENGAN MUDAH DAN BERKESAN mengikut format temuduga ULUL ALBAB @ TAHFIZ SAINS nanti.

 

  PENDAFTARAN  DIBUKA SEKARANG 

 

 

 

HUBUNGI PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN KAMI

KLIK DI SINI UNTUK WHATSAPP

 

   LOT 12-15, ARAS 2 BANGUNAN PERNIAGAAN TAMAN KASIH, 06250 ALOR SETAR, KEDAH DARUL AMAN

 

Bengkel Teknik Lulus Temuduga Ulul Albab dan Thafiz Sains Powered by: SMART IQ QURANIC CENTRE