LULUS TEMUDUGA ULUL ALBAB

Saat yang paling gembira kepada ibu bapa ialah ketika anaknya dapat memasuki Sekolah berorientasikan ULUL ALBAB atau Tahfiz Sains. Rasa berbaloi seorang ayah dan ibu membesarkan seorang anak

Kami sangat komited mahu membantu merealisasikan impian ibu bapa tersebut. Anak-anak bakal menjadi seorang ahli profesional yangmenghafaz Al Quran. Modul kami ternyata telah membantu ramai pelajar memasuki sekolah berorientasikan Ulul Albab dan Tahfiz Sains di seluruh Malaysia.

Terkini: Anggaran Tarikh Temuduga Selepas Keputusan UPSR Diumumkan

Pelajar-pelajar  UPSR yang bakal ke Tingkatan 1

Ibu Bapa yang mahu kejayaan anak anak akademik dan Al Quran

Anak-anak yang mahu menyinari masa depan ibu ayah dengan jariah yang berkekalan hingga alam kubur

Kepada sesiapa mahukan anak anak menjadi profesional yang hafiz Al Quran

Ibu bapa yang prihatin dengan masa depan anak-anak dengan tarbiyyah agama dan Quran

 Ibu Bapa yang mahu sebahagian keluarganya menghafaz Al Quran.

CLICK E-BOOK DI ATAS YANG BERNILAI RM99.00 UNTUK MENDAPATKAN SECARA PERCUMA

 

Satu-satunya program di MALAYSIA yang dijalankan bagi membantu waris yang mempunyai anak UPSR 2018 membuat keputusan untuk membuat pilihan anak-anak menyambung pengajian sekolah tingkatan 1 , aliran model Ulul Albab @ Tahfiz Sains.

 Perbincangan dan latih tubi dengan format dan pemarkahan temuduga Ulul Albab.

Sepanjang program kami akan memberikan pendedahan kepada peserta tentang teknik temuduga MENGIKUT FORMAT PEMARKAHAN yang dilaksanakan.

Kami Menjalankan AKTIVITI LATIH TUBI secara praktikal dan simulasi temuduga SEPERTI SITUASI SEBENAR, bagi memberi pendedahan suasana temuduga sebenar kepada anak anak.

INI BUKAN TEORI SAHAJA , Latihan latih tubi dijalankan DALAM KELOMPOK YANG KECIL agar tidak ada seorang peserta pun yang akan terlepas dan lebih fokus.

Setiap kelompok kecil pula, dibimbing oleh FASILITATOR BERPENGALAMAN berlatarbelakangkan hafazan Al Quran

Kami cadangkan anda pilih pakej DIAMOND semasa mendaftarkan diri kerana yang tersangat penting kami sediakan dengan lengkap BUKU PANDUAN LENGKAP DAN MAKLUMAT kemasukan ke SMKA Ulul Albab, MRSM ULUL ALBAB, Tahfiz Sains Kerajaan Negeri dan Tahfiz Sains terpilih yang terdapat disetiap negeri dalam Malaysia. Buku ini dicetak bertujuan untuk memberi pendedahan kepada waris peluang-peluang yang sangat terbuka luas di Malaysia dengan kewujudan banyaknya Sekolah berorientasikan Ulul Albab dan Tahfiz Sains. Buku ini DIBERIKAN SECARA PERCUMA (PAKEJ DIAMOND) kepada para waris dan peserta yang berdaftar sahaja.

MODUL KHAS, kami jemput WAKIL ULUL ALBAB atau TAHFIZ SAINS terpilih terpilih UNTUK MENYAMPAIKAN TAKLIMAT SENDIRI tentang format dan pemarkahan temuduga kepada waris.

Sepanjang program , para peserta akan dibimbing SEPENUHNYA oleh Ybhg. Ustazah Syahrul Haninah (al Hafizah) yang pernah terlibat secara langsung sebagai PENEMUDUGA ULUL ALBAB. Perkongsian rahsia serta format soalan dan teknik bagi mendapatkan markah dalam temuduga yang akan dikongsikan nanti.

Pengalaman Ustazah Syahrul yang sudah menghafaz AlQuran seawal usia 13 tahun & memiliki Diploma, Ijazah, Master dalam bidang Al Quran serta mempunyai 10 sanad Qiraat bacaan 30 juzuk Al Quran bersambungan sehingga Rasulullah serta pernah ke peringkat Kebangsaan Majlis Hafazan 30 juzuk, akan BERKONGSI dengan peserta CARA DAN TEKNIK YANG BETUL MENGHAFAZ DENGAN MUDAH DAN BERKESAN mengikut format temuduga ULUL ALBAB @ TAHFIZ SAINS nanti.

Kami juga menjalankan modul bagi pengujian penulisan jawi yang menjadi ujian wajib bagi Sekolah Tahfiz Sains dan Ulul Albab.

PAKEJ TAWARAN TERHAD 

 

TAWARAN INI AKAN TAMAT DALAM MASA …

=================================

PROGRAM 2019 TAMAT

KINI KAMI BUKA PRA PENDAFTARN [PERCUMA] UNTUK TAHUN 2020

 Segera DAFTAR

Pendaftaran Untuk tahun 2019 yang dijalankan diseluruh Negeri telah tamat

Kami pelawa untuk anda lakukan [PRA-PENDAFTARAN PROGRAM 2020] DIBUKA SEKARANG supaya Tuan Puan tidak ketinggalan info maklumat kemasukan ke sekolah Menengah berorientasikan Ulul Albab atau Hafazan Al Quran 2020

DAFTAR dengan mengisi ‘online form’ . TEKAN butang DAFTAR seperti di bawah

HUBUNGI PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN KAMI

  019-473 8013

  04-734 8013

   LOT 12-15, ARAS 2 BANGUNAN PERNIAGAAN TAMAN KASIH, 06250 ALOR SETAR, KEDAH DARUL AMAN

 

Bengkel Teknik Lulus Temuduga Ulul Albab dan Thafiz Sains Powered by: SMART IQ QURANIC CENTRE