LULUS TEMUDUGA ULUL ALBAB

Saat yang paling gembira kepada ibu bapa ialah ketika anaknya dapat memasuki Sekolah berorientasikan ULUL ALBAB atau Tahfiz Sains. Rasa berbaloi seorang ayah dan ibu membesarkan seorang anak

Kami sangat komited mahu membantu merealisasikan impian ibu bapa tersebut. Anak-anak bakal menjadi seorang ahli profesional yangmenghafaz Al Quran. Modul kami ternyata telah membantu ramai pelajar memasuki sekolah berorientasikan Ulul Albab dan Tahfiz Sains di seluruh Malaysia.

 

 

 

Pelajar-pelajar  tahun 6 yang bakal ke Tingkatan 1

Ibu Bapa yang mahu kejayaan anak anak akademik dan Al Quran

Anak-anak yang mahu menyinari masa depan ibu ayah dengan jariah yang berkekalan hingga alam kubur

Kepada sesiapa mahukan anak anak menjadi profesional yang hafiz Al Quran

Ibu bapa yang prihatin dengan masa depan anak-anak dengan tarbiyyah agama dan Quran

 Ibu Bapa yang mahu sebahagian keluarganya menghafaz Al Quran.

CLICK E-BOOK DI ATAS YANG BERNILAI RM99.00 UNTUK MENDAPATKAN SECARA PERCUMA

 

Satu-satunya program di MALAYSIA yang dijalankan bagi membantu waris yang mempunyai anak tahun 6 (2020) membuat keputusan untuk membuat pilihan anak-anak menyambung pengajian sekolah tingkatan 1 , aliran model Ulul Albab @ Tahfiz Akademik

 

 Perbincangan dan latih tubi dengan format dan pemarkahan temuduga Ulul Albab (Secara Online)

 

Sepanjang program kami akan memberikan pendedahan kepada peserta tentang teknik temuduga MENGIKUT FORMAT PEMARKAHAN yang dilaksanakan.(Secara Online)

 

Kami Menjalankan AKTIVITI LATIH TUBI secara praktikal  bagi memberi pendedahan suasana temuduga sebenar kepada anak anak.(Secara Online)

 

INI BUKAN TEORI SAHAJA , Latihan latih tubi dijalankan DALAM GROUP YANG KECIL @ COACHING 1-1 agar peserta lebih fokus.

 

Peserta akan dibimbing oleh FASILITATOR BERPENGALAMAN berlatarbelakangkan hafazan Al Quran

 

 

Juga secara online kami jemput WAKIL ULUL ALBAB atau TAHFIZ AKADEMIK terpilih UNTUK MENYAMPAIKAN TAKLIMAT SENDIRI tentang format dan pemarkahan temuduga kepada waris. (*mengikut pakej)

 

Sepanjang program , para peserta akan dibimbing oleh fasilitator dan modul yang dibangunkan Ybhg. Ustazah Syahrul Haninah (al Hafizah) yang pernah terlibat secara langsung sebagai PENEMUDUGA ULUL ALBAB. Perkongsian rahsia serta format soalan dan teknik bagi mendapatkan markah dalam temuduga yang akan dikongsikan nanti.

 

Pengalaman Ustazah Syahrul yang sudah menghafaz AlQuran seawal usia 13 tahun & memiliki Diploma, Ijazah, Master dalam bidang Al Quran serta mempunyai 10 sanad Qiraat bacaan 30 juzuk Al Quran bersambungan sehingga Rasulullah serta pernah ke peringkat Kebangsaan Majlis Hafazan 30 juzuk, akan BERKONGSI dengan peserta CARA DAN TEKNIK YANG BETUL MENGHAFAZ DENGAN MUDAH DAN BERKESAN mengikut format temuduga ULUL ALBAB @ TAHFIZ SAINS nanti.

 

 

  PENDAFTARAN  2020 DIBUKA

 

 

HUBUNGI PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN KAMI

 

  019-473 8013

 

  04-734 8013

   LOT 12-15, ARAS 2 BANGUNAN PERNIAGAAN TAMAN KASIH, 06250 ALOR SETAR, KEDAH DARUL AMAN

 

Bengkel Teknik Lulus Temuduga Ulul Albab dan Thafiz Sains Powered by: SMART IQ QURANIC CENTRE